Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Fiber tuoli, tammijalat, valkoinen/tammi

365,00€ 294,35€
365,00€ 294,35€

Yhteensä:

365,00€ 294,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Iskos-Berlin

Valmistaja: Muuto

Muuton Fiber on Iskos-Berlinin suunnittelema, komposiittimateriaalista valmistettu ruokapöydän tuoli. Kaunis tammirunko sekä muovista ja puukuiduista valmistettu istuinosa ovat lempeä pari ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Pehmeälinjainen Fiber näyttää kauempaa sileältä muovituolilta, mutta lähietäisyydeltä katsottuna puukuidut erottuvat istuimen pinnassa ja antavat tuolille aivan uudenlaisen ilmeen. Monikäyttöistä Fiber-tuolia on saatavilla monilla eri jalka-, väri- ja kangasvaihtoehdoilla.

Rungon materiaali: Tammi, vesipohjainen lakka
Istuimen materiaali: Puu- ja muovikuidut: 25 % puuta, 70 % polypropyleeniä, 5 % värjättyä polypropyleeniä
Mitat: Leveys 49.5 cm, syvyys 53 cm, korkeus 77 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Väri: Valkoinen, tammi
Valmistusmaa: Puola tai Meksiko
Lisätietoa: Ympäristöystävällinen puukuitukomposiitti on 100 % kierrätettävää.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17