Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Cover tuoli tammi/nahka

599,00€ 483,06€
599,00€ 483,06€

Yhteensä:

599,00€ 483,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuto Cover tuolissa yhdistyy skandinaavisen muotoilun ihanteet moderniin suunnitteluun. Kauniisti muotoiltu tammi yhdessä laadukkaan konjakinvärisen nahan kanssa luovat lämminhenkisen kokonaisuuden. Thomas Bentzenin suunnittelema hienostunut tuoli kiinnostavilla yksityiskohdilla sopii istuimeksi niin ruoka- kuin työpöydänkin ääreen. Jämäkkä Muuto Cover tuoli tukee selkää ja tarjoaa mukavan kaarevan istuimen.

Materiaali: Tammi, Refine-nahka
Mitat: Leveys 53.6 cm, syvyys 48.9 cm, korkeus 75.4 cm
Istuinkorkeus: 45.4 cm
Väri: Tammi, konjakinvärinen nahka
Valmistusmaa: Latvia
Lisätietoa: Pinottava.

Saatavilla myös muilla istuinosan tekstiili- tai nahkaverhoilulla. Otathan yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin tarjotuista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17