Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Cover käsinojatuoli

429,00€ 345,97€
429,00€ 345,97€

Yhteensä:

429,00€ 345,97€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuto Cover tuolissa yhdistyy skandinaavisen muotoilun ihanteet moderniin suunnitteluun. Thomas Bentzenin suunnittelema hienostunut tuoli kiinnostavilla yksityiskohdilla sopii istuimeksi niin ruoka- kuin työpöydänkin ääreen. Jämäkkä Muuto Cover tuoli tukee selkää ja tarjoaa mukavan kaarevan istuimen.

Materiaali: Petsattu saarni tai tammi
Mitat: Leveys 56,5 cm, syvyys 46 cm, korkeus 76 cm, istuinkorkeus 46 cm
Väri: Antrasiitti, Harmaa, Musta, Tammi, vihreä

Lisätietoja: Saatavilla myös istuin osan tekstiili- tai nahkaverhoilulla. Otathan yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin tarjotuista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17