Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Rey tuoli vihreä/vihreä

624,00€ 503,23€
624,00€ 503,23€

Yhteensä:

624,00€ 503,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Bruno Rey

Valmistaja: HAY

HAY:n Rey sarja on sveitsiläisen Bruno Rey:n vuonna 1971 suunnittelema kalustesarja, jonka HAY päivitti uuteen muotoon yhteistyössä Dietikerin kanssa. Sarjaan kuuluu baarituoli, jakkara, tuoli sekä sohvapöytä ja ruokapöytä. Rey sarja on kehitelty kehutun Rey -tuolin ympärille - joka tunnetaan ruuvittomasta tuotantoprosessista. Koko mallistoa yhdistää vankka rakenne ja pyöristetyt reunat. Rey sarjan tuotteiden selkeä, mutta erottuva muotokieli tekee siitä sopivan käytettäväksi monenlaisissa koti- ja julkitiloissa.

Rey mallistossa on säilytetty alkuperäisten mallien toimivuus ja joustavuus, mutta sitä on muokattu vastaamaan nykypäivän mitta- ja elämäntyylivaatimuksia. Rey tuotteita on saatavilla alkuperäisissä väreissä, mutta myös uusissa HAY:n valitsemissa sävyissä ja verhoiluissa.

Materiaali: Pyökki, pyökkivaneri
Verhoilu: Steelcut 935
Mitat: Leveys 44 cm, syvyys 49 cm, korkeus 80 cm
Istuinkorkeus: 46.5 cm
Istuinsyvyys: 44 cm
Väri: Vihreä (Fall green)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17