Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY J77 tuoli musta

255,00€ 205,65€
255,00€ 205,65€

Yhteensä:

255,00€ 205,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: HAY

HAY J77 tuoli on saanut inpiraatiota klassisista pinnatuoleista, unohtamatta kuitenkaan modernia, 2000-luvun twistiä. Tuolin leveä istuinosa ja kaareva selkänoja takaavat optimaalisen istuinmukavuuden. Tukevat jalat ja vahva materiaali lisäävät vakautta tehden tuolista mainion ruokailutuolin koko perheelle. J77 on ajaton tuoli, joka soveltuu monenlaisten ruokapöytien äärelle. HAY J77 tuolia on saatavilla useassa eri värissä.

Materiaali: Massiivipyökki, pyökkivaneri, vesipohjainen maali
Mitat: Leveys 43 cm, korkeus 79 cm, syvyys 43 cm
Istuinkorkeus: 44.5 cm
Väri: Musta
Valmistusmaa: Latvia

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17