Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY J110 tuoli harmaa

395,00€ 318,55€
395,00€ 318,55€

Yhteensä:

395,00€ 318,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Poul M. Volther

Valmistaja: HAY

HAY:n J110 tuoli on suunniteltu uudelleen klassisen FBD -huonekalukokoelman mukaan. FDB -huonekalusarjan tarkoituksena oli tuoda hyvin suunniteltuja tuotteita kaikkien saataville. J110 tuoli toimii muotoilunsa ansiosta ruokapöydän ympärillä, mutta majesteettisuutensa ansiosta myös lepotuolina yksinään.

Alkuperäisien J -tuotteiden tuotanto aloitettiin vuonna 1942 ja HAY otti sen uudelleen tuotantoon vuonna 2011. HAY:n versio klassikkotuolista tarjoaa vahvaa estetiikkaa ja käytännölisyyttä. Korkeat, mutta hoikat puutangot selkänojassa antavat vaikutelman pohjoismaisesta kuninkaallisen tuolista.

Materiaali: Pyökki, pyökkivaneri
Mitat: Leveys 53 cm, syvyys 60 cm, korkeus 106 cm
Istuinkorkeus: 44.5 cm
Istuinsyvyys: 42 cm
Väri: Harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17