Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Crate tuoli punainen

302,00€ 243,55€
302,00€ 243,55€

Yhteensä:

302,00€ 243,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Gerrit Rietveld

Valmistaja: HAY

HAY Crate tuoli on saanut uuden elämän Rietveld Originals x HAY -yhteistyön myötä. Alun perin hollantilainen arkkitehti ja suunnittelija Gerrit Rietveld suunnitteli tuolin jo vuonna 1934. Koko Crate tuoteperhe syntyi tuolloin ajatuksesta hyödyntää ylimääräisiä puisia kuljetuslaatikoita. Tätä alkuperäistä ideaa ja suunnittelua kunnioittaen Crate tuolissa näkyy uuden lanseerauksen myötä yhä samat tarkasti tasapainotetut mittasuhteet, anteeksipyytelemätön rakenne, materiaalin kunnioitus sekä tuotantokustannusten minimointi.

HAY Crate tuolissa on kevyesti kalteva selkänoja, tukevat käsinojat ja reilusti istuintilaa. Suunnittelijalle ominainen arkkitehtoninen tyyli heijastuu tuolin muotoilussa tarjoten samalla toimivuutta ja mukavuutta illanistujaisiin. Massiivimännystä valmistettu Crate tuoli sopii monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin. Istuinmukavuutta voi lisätä entisestään erikseen ostettavilla saman sarjan istuintyynyillä.

Materiaali: FSC™ -sertifioitu massiivimänty, vesipohjainen maali
Mitat: Leveys 57.5 cm, korkeus 81 cm, syvyys 64 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Punainen (Iron red)
Lisätietoa: Tuoli toimitetaan kokoamattomana.
Valmistusmaa: Kiina

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17