Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY About a Chair AAC22 sinappi/tammi

323,00€ 260,48€
323,00€ 260,48€

Yhteensä:

323,00€ 260,48€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hee Welling

Valmistaja: HAY

HAY AAC22 on selkeälinjaista muotoilua edustava Hee Wellingin monipuolinen tuoli, joka sopii niin ruokapöydän tuoliksi, ravintolaan kuin toimistotuoliksikin. Tuoli kuuluu HAY About A Chair -tuoteperheeseen.

About A -sarjan on suunnitellut tanskalainen Hee Welling, joka perusti oman studionsa Kööpenhaminaan vuonna 2003. Welling on saanut lukuisan määrän erilaisia Design palkintoja, kuten Bo Bedre Award (Saksa), Good Design Award (USA). Lisäksi hänet on nimitetty vuoden tanskalaiseksi muotoilijaksi vuosina 2013 ja 2014. Wellingin töitä yhdistää hieno mittasuhteiden ymmärrys sekä hiljainen eleganssi. HAY:lle Welling on suunnitellut About A -sarjan sekä Hee lepo-, baari- ja ruokailutuolit. HAY otti käyttöönsä ekologiset vesipohjaiset lakkaukset alkuvuodesta 2021. Tämä korvasi aiemmin käytössä olleet matta- sekä kirkaslakkaukset.

Materiaali: Polypropyleeni, massiivitammi, vesipohjainen lakka
Mitat: Korkeus 79 cm, leveys 59 cm, syvyys 52 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Väri: Sinappi, tammi
Lisätietoa: Tuote tilattavissa useassa eri värissä.

Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista värivaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17