Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J48 tuoli tammi

679,00€ 547,58€
679,00€ 547,58€

Yhteensä:

679,00€ 547,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Poul M. Volther

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møbler J48 on Poul M. Voltherin suunnittelema klassinen ruokapöydän tuoli vuodelta 1951, joka on vuosien saatossa saavuttanut aseman yhtenä myydyimpinä FDB Møblerin tuoleista. J48 tuolien esteettiset pyöristetyt, erilliset selkätuet ovat kauniit yksityiskohdat, jotka toistuvat muissakin Voltherin suunnittelemissa huonekaluissa.

J48 otettiin uudelleen tuotantoon vuonna 2015, ja sitä on saatavilla useassa eri värissä, mutta myös verhoilluilla istuinosilla.

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivitammi
Mitat: Leveys 48 cm, syvyys 49.8 cm, korkeus 78.2 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Paino: 6 kg
Väri: Tammi
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Tuoli toimitetaan kasattuna. Luonnonväriset tuolit patinoituvat ajan saatossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17