Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J46 tuoli harmaa

259,00€ 208,87€
259,00€ 208,87€

Yhteensä:

259,00€ 208,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Poul M. Volther

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møbler J46 pinnatuoli on suunniteltu alunperin jo vuonna 1956 ja siitä saakka se onkin ollut yksi FDB:n myydyimpiä klassikoita - FDB Møblerin tekemien laskelmien mukaan J46 tuolia on tai on ollut käytössä yli 800 000 kappaletta pelkästään tanskalaisissa kodeissa. J46 tuoli erottuu tyylillään ja erinomaisella istuinmukavuudellaan, oli se käytössä sitten ruokapöydän ympärillä ruokatuolina tai yksittäisenä tuolina eteisessä.

J46 tuoliin on myös saatavilla istuintyynyjä joko nahka- tai kangaspäällisellä useassa eri värissä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos olet kiinnostunut lisävarusteista!

Materiaali: FSC-sertifioitu pyökki
Mitat: Leveys 44.8 cm, syvyys 48 cm, korkeus 79.6 cm
Istuinkorkeus: 44.7 cm
Paino: 4.2 kg
Väri: Harmaa
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Tuoli toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset tuolit patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17