Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J18 tuoli musta

479,00€ 386,29€
479,00€ 386,29€

Yhteensä:

479,00€ 386,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Børge Mogensen

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møbler J18-tuolin on suunnitellut Børge Mogensen vuonna 1945. Kuten muutkin Mogensenin tunnetut FDB-tuolit, tämä malli erottuu puhtaasta pohjoismaisesta muotoilustaan, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Tuoli on saanut inspiraationsa vanhoista 1700-luvun englantilaisista Windsor-tuoleista. Kiinteä selkänoja jatkuu käsinojiin, jotka sopivat useimpien pöytätasojen alle. Mukava, kulhon muotoinen puinen istuin kallistuu kevyesti taaksepäin. J18 on saatavana sekä massiivipyökistä että tammista. Pyökkituoli on saatavana useissa kauniissa väreissä, kun taas tammituoli on öljytty.

J18 tuoliin on myös saatavilla istuintyynyjä joko nahka- tai kangaspäällisellä useassa eri värissä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut lisävarusteista!

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivipyökki
Mitat: Leveys 53.6 cm, syvyys 51.6 cm, korkeus 74.7 cm
Istuinkorkeus: 44.7 cm
Paino: 8 kg
Väri: Musta
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Tuoli toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset tuolit patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17