Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Eero Aarnio Originals Mushroom rottinki

195,00€ 157,26€
195,00€ 157,26€

Yhteensä:

195,00€ 157,26€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Eero Aarnio

Valmistaja: Eero Aarnio Originals

Eero Aarnion rottinkinen Mushroom sopii niin tuoliksi kuin pieneksi pöydäksikin. Eero Aarnio suunnitteli vuonna 1961 Mushroom tuolin, joka kantoi alunperin nimeä "Juttujakkara". Rottinkinen Juttujakkara oli suunnittelijan ensimmäinen tuoli sekä ensimmäinen kaupallinen menestys. Mushroomin luonnonläheinen ilme tuo sisustukseen lämpöä. Materiaali: 3 mm rottinki, alumiinirunko Mitat Pieni: Halkaisija 39.5 cm, korkeus 26 cm Iso: Halkaisija 56 cm, korkeus 36 cm Väri: Luonnonvaalea

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Eero Aarnio Originals - ainoa Eero Aarnion klassikoiden alkuperäinen valmistaja

Eero Aarnio Originals on useiden designyrittäjien vuonna 2016  perustava yritys, joka valmistaa ja myy Eero Aarnion suosituimpia tuotteita. Eero Aarnio Designin alla ovat suosittu Pallotuoli, Bubble, Pastilli ja Poni. Uusi brändi kehiteltiin yhdessä itse Eero Aarnion kanssa. Muutama vuosi sitten perustettu Eero Aarnio Originals on tuonut positiivista vaikutusta niin tuotteiden laatuun kuin hinnoitteluunkin.

Eero Aarnion suositut tuotteet ovat valitettavasti saaneet maailmalla osansa suurista kopioita valmistavista yrityksistä. Yksi Eero Aarnio Originalsin tavoitteista onkin siksi levittää ihmisille tietoutta aidoista tuotteista ja parantaa alkuperäisten tuotteiden oikeuksia yhdessä suomalaisen lakifirma Dottirin kanssa. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17