website

-15%

Carl Hansen & Søn ND54 syöttötuoli pyökki

1 jäljellä

551,65€
Toimitusaika:
2 päivää 5-6 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 551,65 €
Materiaali: FSC-sertifioitu lakattu pyökki, nahka
Mitat: Leveys 51 cm, syvyys 52 cm, korkeus 70.5 cm
Istuinkorkeus: 53.5 cm
Jalkatuen korkeudet: 30.5 cm, 37 cm tai 43.5 cm (lattiasta mitattuna)
Väri: Pyökki, konjakinvärinen nahka
Lisätietoa: Painoraja 15 kg. Carl Hansen & Søn ND54S selkänoja syöttötuoliin myydään erikseen.

Carl Hansen & Søn - Tanskalaista designia jo vuodesta 1908 

Carl Hansen & Søn uskoo ikonisen muotoilun syntyvän yksinkertaisesta estetiikasta sekä käytännöllisyydestä, joka herätetään eloon taidokkaalla työllä ja korkealaatuisilla materiaaleilla. Tanskalainen Carl Hansen & Søn on tunnettu ajattomista designklassikoistaan, kuten Hans J. Wegnerin suunnittelemasta Wishbone tuolista. Yritys perustettiin vuonna 1908 ja se on tullut tunnetuksi erityisesti tanskalaisen modernismin ja skandinaavisen designin edustajana.

Carl Hansen & Søn valmistaa monia ikonisia huonekaluja, joita ovat suunnitelleet tunnetut tanskalaiset muotoilijat kuten Hans J. Wegner, Børge Mogensen ja Ole Wanscher. Heidän valikoimaansa kuuluvat muun muassa tuolit, pöydät, sohvat ja erilaiset säilytysratkaisut. Yritys tunnetaan erityisesti käsityötaidostaan ja laadukkaista materiaaleistaan. He käyttävät perinteisiä puutyömenetelmiä ja keskittyvät kestävyyteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin.

Carl Hansen & Søn pyrkii valmistamaan huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Yrityksen huonekaluja käytetään niin yksityisissä kodeissa kuin julkisissa tiloissa, ja ne ovat saavuttaneet kansainvälistä arvostusta ja suosiota designharrastajien keskuudessa. Carl Hansen & Søn on yksi tanskalaisen huonekalumuotoilun arvostetuimmista brändeistä ja sen tuotteet edustavat tinkimätöntä laadun ja tyylikkään muotoilun yhdistelmää.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Nanna Ditzel

Osta myös

Carl Hansen & Søn ND54S syöttötuolin selkänoja pyökki

243,10€

Tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Search