Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Rope tuoli vaaleanharmaa

675,00€ 544,35€
675,00€ 544,35€

Yhteensä:

675,00€ 544,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Artek

Artekin Rope-tuolissa yhdistyy tekninen valmistusosaaminen ja luova ilmaisu, tukeva rakenne sekä mukautuvat elementit. Ronan & Erwan Bouroullecin vuonna 2020 suunnittelemassa ainutlaatuisessa tuolissa on erittäin mukava istua koko tuolin läpin kulkevan köyden ansiosta. Merille tarkoitettu köysi tarjoaa täyden tuen siihen nojattaessa, mutta samalla se muokkautuu aina istujan mukaan. Normaalisti muut tuolit määräävät, miten niissä istutaan, mutta Rope kannustaa hakemaan luovasti ja dynaamisesti sopivaa asentoa.

Materiaali: Pulverimaalattu teräsrunko, istuin muotoonpuristettu pyökkivaneri, istuimen pinta saarniviilu ja köysi pellava
Mitat: Leveys 51 cm, syvyys 44 cm, korkeus 80 cm
Istuinkorkeus: 45,5 cm
Väri: Vaaleanharmaa, luonnonvärinen pellavaköysi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17