Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek KG001 Rival

829,00€ 668,55€
Klarna

alk. 48,30€/kk

829,00€ 668,55€
Klarna

alk. 48,30€/kk

Yhteensä:

829,00€ 668,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Konstantin Grcic

Valmistaja: Artek

Artek Rival tuoli edustaa Konstantin Grcicin uutta näkemystä puutuolista. Jalkojen sulava muotokieli muistuttaa puristettua muovia siitä huolimatta, että ne on sorvattu yhdestä massiivikoivukappaleesta. Rivalin käsinojat ja selkänoja on tehty muotoon puristetusta koivulamellista. Sulavalinjainen ja pyörivällä istuimella varustettu Rival tuoli sopii vaivattomasta niin toimistoon kuin ruokapöytäänkin.

Materiaali: jalat massiivikoivua, istuinkuppi polypropeenia, käsinojat muotoon puristettua koivulamellia
Istuimen pinta: PU-vaahtomuovi ja caramelin värinen nahkaverhoilu
Mitat:
Korkeus 68 cm
Leveys 59 cm
Syvyys 52 cm
Istuinkorkeus 46 cm
Väri: koivu, valkoinen, ruskea nahka

Istuimen saa verhoiltua halutulla tekstiilillä ja värillä. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, mikäli olet kiinnostunut muusta kuin tarjotusta verhoilu- tai värivaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek huonekalut

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17