Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Atelier tuoli maalattu tummanpunainen

545,00€ 439,52€
545,00€ 439,52€

Yhteensä:

545,00€ 439,52€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Studio

Valmistaja: Artek

Atelier-tuoli suunniteltiin Tukholmassa sijaitsevan Ruotsin kansallismuseon ravintolaan. Tuoli on myös nimetty tämän taiteilijan ateljeeta muistuttavan tilan mukaan. Ulkomuodoltaan sopusuhtainen ja geometrinen Atelier-tuoli pinoutuu kätevästi ja on helposti siirreltävä keveytensä puolesta. Tuoli on ihanteellinen julkisiin tiloihin, mutta toimii yhtä lailla kotien ruokailuryhmissä tai työpöydän äärellä.


Materiaali: Pyökki
Mitat: Leveys 42 cm, korkeus 78 cm, syvyys 47 cm Istuinkorkeus: 45,5 cm
Istuinsyvyys: 44 cm
Väri: Tummanpunainen
Lisätietoa: Pinoutuva, enintään 7 tuolia päällekkäin.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17