Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Aslak tuoli harmaa

810,00€ 653,23€
810,00€ 653,23€

Yhteensä:

810,00€ 653,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artekin Aslak on massiivipyökistä valmistettu tyylikäs ja monikäyttöinen tuoli. Ilmari Tapiovaara suunnitteli tuolin jo vuonna 1946, mutta ensimmäisen kerran sitä valmistettiin vuonna 1958, kun tekniikka oli kehittynyt.

Kevytilmeinen Aslak on myös pinottavissa, joten se sopii mainiosti normaalin kotikäytön lisäksi myös ravintoloihin ja kahviloihin. Pyöristetyt käsinojat takaavat sen, että tuolia on helppo vetää joko työ- tai ruokapöydän ääreen. Ergonomisesti muotoiltu istuin ja tukeva selkänoja takaavat istumismukavuuden.

Materiaali: Istuin ja selkänoja muotoonpuristettua pyökkiviilua, runko ja jalat massiivipyökkiä sekä muotoonpuristettua pyökkiviilua
Mitat: Leveys 53 cm, syvyys 50 cm, korkeus 76 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Väri: Maalattu harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17