Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 611 tuoli maalattu musta/sininen

735,00€ 592,74€
735,00€ 592,74€

Yhteensä:

735,00€ 592,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 611 tuolilla tuot aikaa ja katseita kestävää kauneutta kotiin ja julkiseen tilaan. Artek 611 tuoli on ensimmäisiä Alvar Aallon suunnittelemia huonekaluja ja se on pysynyt tuotannossa syntymästään saakka. Vuonna 1929 suunniteltu tuoli koki 2019 uudistuksen kaksivärisen vyöpunoksen ja uuden istumakorkeuden ansiosta. Raikas, moniulotteinen satulavyöpunosten väripaletti on Hella Jongeriuksen käsialaa. Istujaan mukautuvan pellavavyöpunonnan ansiosta 611 tuoli takaa miellyttävän istumiskokemuksen.

Tuoli on helposti verhoiltavissa uudelleen, mikä pidentää entisestään kestävän tuolin elinikää. Kaunis tuoli sopii tilaan kuin tilaan, ja sitä voi pinota neljä päällekkäin.

Materiaali: Runko massiivikoivu, satulavyöpunonta 100% pellavaa
Mitat: Leveys 48,5 cm, syvyys 49 cm, korkeus 80 cm
Istuinkorkeus: 43,5 cm
Rungon väri: Musta
Satulavyön väri: Musta/sininen
Lisätietoa: Pinottava (max. 4kpl)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17