Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bonnet Dining tuoli

985,00€ 794,35€
985,00€ 794,35€

Yhteensä:

985,00€ 794,35€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bonnet Dining tuoli sopii mitoitukseltaan hyvin ruokapöydän ääreen, mutta on kaunis lisäys myös huoneen nurkkaan. Kaunis tuoli on verhoiltu William Morrisin Strawberry Thief -kankaalla. Tarinallinen verhoilu elävöittää sisustusta mukavasti. Viimeistellyt Bonnet Dining tuolit ovat istuinmukavuudelta omaa luokkaansa ja tuolin mittasuhteet on sovitettu käyttötarkoituksen mukaan. Koko Adean Bonnet -sarjaa yhdistää sama pyöreä muotokieli sekä siron ja raskaan kontrasti. Tuolin verhoilu on irrotettavisa pesua varten, mikä lisää tuolin käyttöikää entisestään.

Materiaali: Muotoonvalettu kylmävaahtomuovi, jauhemaalattu teräs, irrotettava kangasverhoilu
Mitat: Leveys 58 cm, syvyys 58 cm, selkänojan korkeus 75 cm
Istuinkorkeus: 47 cm
Istuinsyvyys: 46 cm
Kangas: Strawberry Thief
Väri: Indigo / Mineral tai Chocolate / Slate

Hinta hintaryhmän-4 Strawberry Thief kankaalla. Saatavilla useilla eri kangasvaihtoehdoilla sekä kiinteällä nahkaverhoilulla.

Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17