Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Bellwood tarjoiluvaunu valkoinen

210,00€ 169,35€
210,00€ 169,35€

Yhteensä:

210,00€ 169,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Umbra

Valmistaja: Umbra

Umbra Bellwood tarjoiluvaunu liikkuu vaivattomasti sinne missä sitä tarvitsetkaan. Kaksi isoa tasoa takaavat, että kaikki tarjoiltava ruoka ja juoma mahtuvat mukaan. Tarjoilutasot irtoavat vaunusta puhdistusta ja vaikkapa juomien helpompaa tarjoilua varten. Kumiset renkaat kulkevat tasaisesti ja hiljaisesti niin sisätiloissa kuin terassillakin.

Materiaali: Teräs, vaneri, silikoni
Mitat: Pituus 53 cm, korkeus 80 cm, syvyys 44 cm
Väri: Valkoinen, puu
Paino: 7.08 kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17