Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Flow iso tarjoiluvaunu siniharmaa

539,00€ 434,68€
539,00€ 434,68€

Yhteensä:

539,00€ 434,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Normal Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Flow tarjoiluvaunu kulkee helposti sinne, missä sitä tarvitset! Olipa kyseessä sitten koti, työpaikka tai hotellihuone. Minimalistinen Flow vaunu koostuu kolmesta tasosta sekä neljästä jalasta isoine renkaineen. Teräksestä valmistettu tarjoiluvaunu on käytännöllinen apuri, joka mukautuu omien tarpeiden mukaan käteväksi lisäsäilytystilaksi. Muuto Flow tarjoiluvaunua on saatavilla kahdessa eri korkeudessa ja kahdessa värissä.

Materiaali: Pulverimaalattu teräs
Mitat: Pituus 57.4 cm, korkeus 88.3 cm, syvyys 41.8 cm
Väri: Siniharmaa
Hoito-ohjeet: Pyyhi mahdolliset tahrat nihkeänkostealla liinalla ja tarvittaessa hyvin miedolla puhdistusaineella. Älä päästä likaa kertymään renkaiden väliin.
Lisätietoa: Koko tarjoiluvaunun max. kantavuus 50kg tuotteet tasaisesti aseteltuna. Vain sisäkäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17