Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 901 tarjoiluvaunu valkoinen/koivu

2570,00€ 2072,58€
2570,00€ 2072,58€

Yhteensä:

2570,00€ 2072,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 901 tarjoiluvaunu toimii ajattomalla tyylillään vankkumattomana osana sisustusta. Tarjoiluvaunussa on kahdesta koivulamellikehästä koostuva runko, kaksi tasoa sekä tukeva koivupuukahva. Koivupuista tarjoiluvaunua on helppoa siirtää kahden suuren pyörän ansiosta. Alvar Aalto suunnitteli tarjoiluvaunun 1936. Idea tarjoiluvaunuun tuli brittiläisestä teekulttuurista, johon Aino ja Alvar Aalto matkoillaan tutustuivat, sekä heidän ihannoimastaan japanilaisesta arkkitehtuurista ja puutöistä.


Artek 901 tarjoiluvaunu on persoonallinen ja monikäyttöinen, minkä lisäksi se sopii upeasti kaikenlaisiin kattauksiin päiväkahvista cocktaileihin. Siro ja kaunis tarjoilupöytä sopii luontevasti esimerkiksi olohuoneeseen lisäpöydäksi.

Materiaali: Koivu, valkoinen laminaatti
Mitat: Leveys 90 cm, syvyys 50 cm, korkeus 56 cm
Väri: Koivu, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17