Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 900 tarjoiluvaunu valkoinen

3690,00€ 2975,81€
3690,00€ 2975,81€

Yhteensä:

3690,00€ 2975,81€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 900 tarjoiluvaunu toimii ajattomalla tyylillään vankkumattomana osana sisustusta. Tunnettuun ilmeeseen kuuluvat suuret vaneripyörät, punoskori, laattapintainen pöytätaso sekä koivurunko. Alvar Aalto suunnitteli tarjoiluvaunun vuonna 1937. Idea tarjoiluvaunuun tuli brittiläisestä teekulttuurista, johon Aino ja Alvar Aalto matkoillaan tutustuivat, sekä heidän ihannoimastaan japanilaisesta arkkitehtuurista ja puutöistä.

Artek 900 tarjoiluvaunu on persoonallinen ja monikäyttöinen, minkä lisäksi se sopii upeasti kaikenlaisiin kattauksiin päiväkahvista cocktaileihin. Tämän funktionaalisen kalusteen pöytäpinta on keraamista laattaa. Kahvan ja tason välistä löytyy käytännöllinen rottinkikori, joka pehmentää tarjoiluvaunun linjakasta ilmettä.

Materiaali: Koivua, rottinkia sekä valkoiset keramiikkakaakelit
Mitat: Leveys 90 cm, syvyys 65 cm, korkeus 60 cm
Väri: Koivu, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17