Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Parolan Rottinki West Coast sohva 3-ist. luonnonvärinen

839,00€ 676,61€
839,00€ 676,61€

Yhteensä:

839,00€ 676,61€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Parolan Rottinki

Parolan Rottinki West Coast sohva on käsin tehty ja kestävä rentoutumispaikka, joka sopii sekä terassille että olohuoneeseen. Parolan Rottingin kalusteet valmistetaan parhaimmasta raaka-aineesta ja viimeistellään aina laadukkaasti. Rottinkikalusteet ovat kestäviä ja sietävät hyvin lämpötilavaihteluita, joten kylmyyskään ei ole ongelma.


Rottinkituotteiden pintaan ei saisi päästä kertymään vettä tai lunta, joten parhaimmillaan rottingista valmistetut kalusteet ovat sisätiloissa sekä lasitetuilla tai katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Silti mikään ei estä asettamasta riippukeinua pihamaalle, kunhan sen tarvittaessa nostaa suojaan. Ohuempiin punoksiin kohdistuvia suoria iskuja kannattaa välttää.


Materiaali: Rottinki, puuvilla
Mitat: Leveys 178 cm, korkeus 80 cm, syvyys 75 cm
Muut mitat: Istumasyvyys 45 cm, istumaleveys 167 cm, istuinkorkeus 47 cm
Väri: Luonnonvärinen, valkoinen
Paino: 27 kg
Hoito-ohje: Päällisten pesu 30 asteessa. Pestävä erikseen. Ei valkaisua eikä rumpukuivausta. Kangas voi kutistua pestäessä 4%.
Lisätietoa: Vaaleat pehmusteet tulevat mukana. Vetoketjupäälliset.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Parolan Rottinki on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Parolassa Aulis Herrasen ja hänen vaimonsa Toinin toimesta. Pariskunta alkoi yhdessä valmistaa rottinkikalusteita ja kaupankäynnin vilkastuttua yrityksessä oli parhaimmillaan kolmekymmentä työntekijää. Yritystoiminta kukoisti aina vuoteen 1986 saakka, jolloin Indonesian hallitus kielsi jopa kuolemanrangaistuksen uhalla rottinkiraaka-aineen myymisen ulkomaille. Kiellon takana oli toive työllistää oman maan kansalaisia.

Alkoi vaikea aika Parolan Rottingin historiassa ja vuonna 1987 yrityksen perustanut Aulis Herranen menehtyi sairauskohtaukseen. Tämän jälkeen yrittäjäpariskunnan tytär Anitta otti entistä enemmän vastuuta yrityksestä silloisen puolisonsa kanssa. Yrityksen ja erehdyksen kautta yritys onnistui lopulta löytämään Indonesiasta hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin. Tämän avulla Parolan Rottingin toiminta pystyi jatkumaan laadukkaiden rottinkituotteiden maahantuonnin parissa.

Parolan Rottingin klassikkotuotteisiin lukeutuvat muun muassa riippukeinu, Vintage ja Lumikenkä -sarja. Nostalgian tuntu sekä rottingin keveys ja ajattomuus ovat syynä rottingin kestosuosioon. Aidon Parolan Rottingin tuotteen tunnistaa tuotteessa olevasta metallilaatasta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17