Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Rest sohva 260cm Vancouver 13

3795,00€ 3060,48€
3795,00€ 3060,48€

Yhteensä:

3795,00€ 3060,48€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Rest -sohva hurmaa muhkealla muodollaan ja siroilla puujaloillaan. Rest-sohva on mukavuutta ja estetiikkaa arvostavalle oikea sohvavalinta, sillä siinä todella voi rentoutua. Rest-sohvan on suunnitellut Anderssen & Voll -designduo.

Materiaali: Teräs, puu, tammi, vaahtomuovi, höyhentäyte
Mitat: Leveys 260 cm, syvyys 92 cm, korkeus 72 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Verhoilukangas: Vancouver 13 (Arve)
Muut verhoiluvaihtoehdot: Lämmin harmaa (Kvadrat Hallingdal 123), keltainen (Kvadrat Hallingdal 457), tummanharmaa (Kvadrat Remix 163), harmaa (Kvadrat Steelcut Trio 133)

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17