Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Outline Daybed Cognac nahka/musta

3995,00€ 3221,77€
3995,00€ 3221,77€

Yhteensä:

3995,00€ 3221,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Outline daybed on tyylikäs ja puhdaslinjainen lisä oleskeluun. Suunnittelijat Torbjørn Anderssen & Espen Voll ovat saaneet inspiraation linjakkaaseen muotoiluun modernista arkkitehtuurista. Riisutusta ulkomuodostaan huolimatta Outline daybed on omiaan, kun haluat rentoutua takkatulen ääressä tai ottaa pienet päiväunet työpäivän päätteeksi. Daybediin on mahdollista ostaa erillinen tyyny makuumukavuutta lisäämään. Outline daybedia on saatavana useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla ja sekä alumiininvärisillä että mustilla jaloilla.

Materiaali: Jalat mustaksi maalattua alumiinia, rakenne puuta ja terästä, täyte vaahtomuovi
Mitat: Pituus 200 cm, syvyys 82 cm, korkeus 40 cm
Verhoilu: Refine Leather, konjakinvärinen nahka
Paino: 40 kg
Lisätietoa: Tyyny on ostettavissa erikseen. Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17