Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Outline 220cm sohva Beige nahka/polished aluminum

6195,00€ 4995,97€
6195,00€ 4995,97€

Yhteensä:

6195,00€ 4995,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Outline on tyylikäs ja puhdaslinjainen sohva, jolla on myös mukava istua. Suunnittelijat Torbjørn Anderssen & Espen Voll ovat saaneet inspiraation linjakkaaseen muotoiluun modernista arkkitehtuurista. Outline-sohva on saatavana kahden- ja kolmenistuttavana, ja sen verhoiluvaihtoehtoina kiinteä nahka- tai kangasverhoilu.

Materiaali: Jalat kiillotettua alumiinia, rakenne puuta ja terästä, täyte vaahtomuovirouhe ja höyheniä
Verhoilu: Refine Leather, beigen värinen nahka
Mitat: Pituus 220 cm, syvyys 84 cm, korkeus 71 cm
Istuinkorkeus: 40 cm

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17