Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Oslo sohva 150cm Steelcut Trio 966

3049,00€ 2458,87€
3049,00€ 2458,87€

Yhteensä:

3049,00€ 2458,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Oslo -istuinsarja on siro ja linjakas mukavuudesta karsimatta. Kapeat alumiinijalat korostavat istuinosan viistoja linjoja ja selkänojan pyöreitä muotoja. Oslo sohva on katsetta ja käyttöäkestävä kaluste niin kotiin kuin julkiseenkin tilaan, ja sarjassa on saatavilla kahden-ja kolmenistuttavan sohvan lisäksi myös rahi, penkki ja nojatuoli.

Oslo-sarjaa kommentoivat suunnittelijat Anderssen & Vollin näin: "Halusimme suunnitella pyöreämuotoisen ja inhimillisen kalustesarjan, jolla olisi kevyt ja kutsuva muoto. Istuinosa on muotoiltu niin, että ilmava ja linjakas muotokieli ei häiriinny. Mukavuudesta ja pehmeydestä ei kuitenkaan ole tingitty. Oslo-sohva on suunniteltu Norjan länsirannikolla ja pyöreillä muodoillaan se on luonteva lisä Muuton pohjoismaiseen ja ystävälliseen tuoteperheeseen."

Materiaali: Teräs, valettu vaahtomuovi, Nozag-jouset, jalat pulverimaalattua alumiinia
Mitat: Leveys 150 cm, syvyys 73 cm, korkeus 78 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Kangas Steelcut Trio 966, jalat RAL 7026, tummanharmaa
Muut verhoiluvaihtoehdot: Kvadratin Steelcut 2 -kangas (90 % uutta villaa, 10 % nylonia) Kolmenistuttavana verhoiluvaihtoehtoina Camo Leathersin Silk-nahka sekä Kvadratin ja Arven korkealaatuiset kankaat.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut muista verhoilu- tai kokovaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17