Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Connect Soft 2-istuttava moduulisohva Re-wool 128

4098,00€ 3304,84€
4098,00€ 3304,84€

Yhteensä:

4098,00€ 3304,84€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Andersen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Connect Soft -sohva on ilmeeltään skandinaavisen moderni, muhkea ja puhdaslinjainen. Connect Soft sohvan reilu syvyys ja matala istuinkorkeus ovat omiaan luomaan mukavuutta tuntikausiakin kestävään oleskeluun.

Osat: A, B
Materiaali: Runko FSC-sertifioitua puuta, istuinosassa zig-zag jousitus, vaahtomuovi, huopa, puuvillavanu
Verhoilu: Re-wool 128
Mitat: Pituus 207 cm, syvyys 99 cm, leveys
Istuinkorkeus: 40 cm
Istuinsyvyys: 66 cm
Käsinojan korkeus: 55.5 cm
Valmistusmaa: Liettua
Lisätietoja: Osien välillä on metallikiinnikkeet.

Saatavilla useita erilaisia osia, joista voi rakentaa mieleisensä sohvan. Useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17