Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Connect moduulisohva Vancouver 14

5485,00€ 4423,39€
5485,00€ 4423,39€

Yhteensä:

5485,00€ 4423,39€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Andersen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Connect-sohva on ilmeeltään skandinaavisen moderni, muhkea ja puhdaslinjainen. Sohva koostuu kolmesta sohvamoduulista, joista syntyy upea, muunneltava sohvakokonaisuus suurenkin tilan haltuunottajaksi.

Osat: A, D ja K
Materiaali: Runko terästä ja puuta, jalat tammea, pehmuste vaahtomuovia
Verhoilu: Vancouver 14
Mitat: Leveys 117+92+92 cm = 301 cm, syvyys 92 cm, korkeus 70 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 65 cm
Valmistusmaa: Slovenia

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17