Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Toast moduulisohva

5020,00€ 4048,39€
5020,00€ 4048,39€

Yhteensä:

5020,00€ 4048,39€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aino Michelsen

Valmistaja: Interface

Interface Toast moduulisohva on mahdollista muodostaa tarpeidesi mukaan useista erikokoisista moduuleista. Rentoon Toast sohvaan kuuluvat höyhentäytteiset selkätyynyt, joiden paikkaa voi helposti vaihdella hyvän asennon löytämiseksi. Toast sohvalla on tilavaa ja mukavaa olla yksin tai erikseen omien lempipuuhien parissa.

Materiaali: Runko vaahtomuovilla ja verhoiluvanulla pehmustettua vaneria. Pohjajousto kumivöistä, suojakangas. Istuinpehmusteena kerrosrakenteinen vaahtomuovi, jonka päällä verhoiluvanu. Selkätyynyt lokeroituja höyhenvanusekoitetyynyjä. Jalat mustaa muovia. Kiintoverhoilu.
Mitat: Osat C 135 x 135 cm, A 110 x 110
Lisätietoa: Esimerkkihinta laskettu 2-hintaryhmän kankaalla.

Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla. Useita erilaisia sohvamoduuleja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista moduuli- ja verhoiluvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17