Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Luca sohva 194cm kangasverhoilu

2820,00€ 2274,19€
2820,00€ 2274,19€

Yhteensä:

2820,00€ 2274,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Interface

Interface Luca sohvan sirot jalat tuovat keveyttä ja kontrastia muutoin muhkeaan ulkonäköön. Minimalistinen sohva sopii loistavasti kompaktimmankin asunnon olohuoneen keskipisteeksi. Hyvän istuttavuuden ja ajattomuutensa lisäksi Luca säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Interaface Luca sohva valittiin vuonna 2017 "Toimittajien Tusinaan" parhaana sohvana. Raati kehui tuolloin sohvan siroutta, joka sopii myös pienempiin neliöihin. Pelkistetty ulkomuoto ei kuitenkaan ole karsinut tippaakaan sohvan mukavuutta, vaan se on saatu pehmeän ylelliseksi. Selän kallistus on yksityiskohta, joka keventää entisestään sohvan olemusta.

Mitat: Leveys 194 cm, syvyys 88 cm, korkeus 71 cm
Istuinkorkeus: 39 cm
Runko: Vaneri, havupuu, pehmusteena vaahtomuovi ja verhoiluvanu
Istuinpehmuste: HR35-vaahtomuovi, höyhen-rouhesekoite
Selkätyynyt: Höyhen-rouhesekoite (lokeroitu)
Lisätietoa: Saatavilla myös 214 cm sekä 239 cm leveinä. Esimerkkihinta edullisimmalla kiintoverhoillulla kankaalla.

Saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla sekä irtoverhoilulla, jossa myös rungon kangasosat on irrotettavat. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17