Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Coco moduulisohva kangasverhoilu

5380,00€ 4338,71€
5380,00€ 4338,71€

Yhteensä:

5380,00€ 4338,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hannele Bonsdorff

Valmistaja: Interface

Interface Coco on Hannele Bonsdorffin suunnittelema moduulisohva, joka muokkautuu monipuolisuutensa ansiosta tilaan kuin tilaan. Sohvan selkeät graafiset muodot, moderni keveys ja höyhenpehmusteen takaama pehmeys luovat sohvalle tunnistettavan, uniikin ilmeen. Selkeälinjainen istuinosa sekä ilmava jalkarakenne muodostavat ajattoman kokonaisuuden.

Erityispiirteensä Coco sohva saa sen viistotuista divaaniosista, jotka rikkovat totuttua suoraa muotoa. Sohvan rentoa ilmettä lisää myös rungon verhoileminen eri kankaalla, kuin sohvan selkä- ja istuintyynyt. Monipuolinen Coco sohva mukautuu aina käyttäjänsä tarpeiden mukaan ja useista erilaisista paloista voi koota juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.

Mitat: Leveys 304 cm, syvyys 95 cm, korkeus 72 cm, divaaniosa 191 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Runko: Vaneri, pehmusteena vaahtomuovi ja verhoiluvanu
Istuinpehmuste: Kerrosrakenteinen HR35 / HR25 -vaahtomuovi, höyhen-vanusekoitteella
Selkätyynyt: Höyhen-vanusekoite (lokeroitu)
Osat: B209 + OX191
Lisätietoa: Esimerkkihinta edullisimman hintaryhmän kankaalla

Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla sekä lukuisilla kokoonpanoilla. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17