Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Blues sohva 243cm

4155,00€ 3350,81€
4155,00€ 3350,81€

Yhteensä:

4155,00€ 3350,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hannele Bonsdorff

Valmistaja: Interface

Interface Blues sohvan selkeä ja ajaton muotoilu ovat sen suuren suosion perusta. Yksityiskohtiaan myöten viimeistelty Blues tarjoaa höyhenen pehmeää mukavuutta. Laadukkaista materiaaleista valmistettu sohva on mitä miellyttävin istua. Verhoiluvaihtoehtoina kiinteä tai irtoverhoilu. Nahkaisena ainoastaan kiinteä verhoilu. Tyynyissä vetoketjulliset päälliset.

Materiaali: Runko vaneria ja havupuuta. Kiintoverhoilussa pehmustettu vaahtomuovilla, irtoverhoilussa pehmustettu laminoidulla vaahtomuovilla. Pohjajousto kumivöistä, joiden päällä suojakangas. Istuinpehmusteena kerrosrakenteinen vaahtomuovi, pinta pehmeys höyhen-rouhesekoitteella. Selkätyynyt lokeroituja höyhen-rouhesekoitetyynyjä. Rouhe leikattua vaahtomuovia. Jalat metallia.

Mitat: Leveys 243 cm, korkeus 81 cm, syvyys 97 cm, istuinkorkeus 46 cm
Lisätietoa: Esimerkkihinta laskettu kiintoverhoillulla 2-hintaryhmän kankaalla. Putkityyny ja sisustustyyny eivät sisälly hintaan.

Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla. Saatavilla eri kokoja sekä jalkavaihtoehtoja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli olet kiinnostunut muusta kuin esillä olevasta sohvamallista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17