website

-15%

Interface Blues sohva 243cm

4194,75€
Toimitusaika:
4-5 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 4.655,00 €
Materiaali: Runko vaneria ja havupuuta. Kiintoverhoilussa pehmustettu vaahtomuovilla, irtoverhoilussa pehmustettu laminoidulla vaahtomuovilla. Pohjajousto kumivöistä, joiden päällä suojakangas. Istuinpehmusteena kerrosrakenteinen vaahtomuovi, pinta pehmeys höyhen-rouhesekoitteella. Selkätyynyt lokeroituja höyhen-rouhesekoitetyynyjä. Rouhe leikattua vaahtomuovia. Jalat metallia.
Mitat: Leveys 243 cm, korkeus 81 cm, syvyys 97 cm, istuinkorkeus 46 cm
Lisätietoa: Esimerkkihinta laskettu kiintoverhoillulla 2-hintaryhmän kankaalla. Putkityyny ja sisustustyyny eivät sisälly hintaan.

Interface 

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Hannele Bonsdorff

Samankaltaisia tuotteita

Search