Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Quilton moduulisohva Combination 19 Remix 123-kangas

4355,00€ 3512,10€
4355,00€ 3512,10€

Yhteensä:

4355,00€ 3512,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Doshi Levien

Valmistaja: HAY

HAY Quilton moduulisohvan eri osista voit rakentaa juuri tilaan sopivan kokonaisuuden. Suurista, muhkeista moduuleista koostuvan sohvan takana on suunnittelustudio Doshi Levienien kaksikko. Nipa Doshi ja Jonathan Levien halusivat luoda monikäyttöisen sohvan, joka mahdollistaa seurustelun, rentoutumisen tai jopa julkisessa tilassa työskentelyn. Mitoitukseltaan antelias ja muotoilultaan veistoksellinen Quilton mukautuu erilaisten kangasvaihtoehtojen ja moduulien avulla monenlaiseen sisustukseen.

Quilton Combination 19 on valmis kokoonpano, joka muodostuu kahdesta erisyvyisestä moduulista. Kätisyys valittavissa oikea tai vasen. Esillä oleva hinta on laskettu Remix-kankaalla verhoiltuna. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut sohvan eri kangasvaihtoehdoista ja moduuleista.

Materiaali: FSC-sertifioitu puurunko, jousitus, kuitukangaspohja, PU-vaahto, kangasverhoilu
Jalat: Mustaksi petsattu massiivipyökki sis. huopatyynyt
Mitat: Leveys 252.5 cm, syvyys 109/143 cm, korkeus 72 cm
Istuinkorkeus: 41 cm
Istuinsyvyys: 77/111 cm
Kangas: Remix
Sävy: 123 (vaaleanharmaa)
Valmistusmaa: Puola
Lisätietoa: Mikäli haluat lisätä sohvaan yksityiskohtia, on sohvan alareuna mahdollista verhoilla erivärisellä kankaalla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17