Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Turn 200cm sohva Pasadena

3119,00€ 2515,32€
3119,00€ 2515,32€

Yhteensä:

3119,00€ 2515,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 75 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Turn on klassisen veistoksellinen sohva, jota täydentävät modernit yksityiskohdat. Ajaton Turn on istumatuntumaltaan napakka, mutta sitä tasapainottavat sohvan pehmeän kaarevat muodot. Ohuet metallijalat, jota on saatavilla mustana tai beigen sävyssä, tekevät kokonaisuudesta siron ja kevyennäköisen. Sohvaa on saatavilla useilla luonnollisilla verhoiluvaihtoehdoilla.

Materiaali: Pyökki- ja vanerirunko, No-Sag -jousitus, polyuretaanivaahtotäyte, jauhemalaattu metallijalka
Verhoilu: Pasadena - 34% pellava, 27%viskoosi, 17% polyesteri, 12% puuvilla, 8% villa, 2% muut kuidut
Mitat: Leveys 200 cm, korkeus 73.5 cm, syvyys 75.5 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Väri: Hiekka, musta
Hoito-ohjeet: Muista imuroida kangas säännöllisesti miedolla teholla ja tekstiilisuulakkeella. Imurointi poistaa kankaan pinnasta irtopölyn, mikä pitää kankaan siistinä ja raikkaan. Märät tahrat tulee poistaa välittömästi taputtelemalla varovasti nukkaamattomalla liinalla tai sienellä, joka on väännetty lämpimään veteen (ei pesuaineita). Jos tahra jää, suosittelemme kemiallista kuivapesuainetta. Kokeile aina ensin huomaamattomaan pieneen kohtaan.
Valmistusmaa: Liettua

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17