Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Catena moduulisohva 308cm Wool Bouclé natural

4738,00€ 3820,97€
4738,00€ 3820,97€

Yhteensä:

4738,00€ 3820,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Catena sohvan syleilevä muotokieli ja matala mitoitus ovat saaneet inspiraatiota kaikkien rakastamista säkkituoleista. Catena moduulisohvassa on haluttu panostaa erityisesti rentoutumiseen ja mukavuuteen, mistä johtuen sohva onkin omiaan löhöilyyn ja huolettomaan istuskeluun.

Ferm Living Catena moduulisohvasta on saatavilla useita erilaisia yksittäisiä osia, joiden avulla voit koota juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden. Myös kangasvalinnan avulla sohvan saa istumaan oman kodin sisustukseen sopivaksi. Kangasvalikoimasta löytyykin paljon erilaisia materiaaleja ja tekstuureja - olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Materiaali: Puurunko, vaahtomuovi- ja untuvapehmuste
Verhoilu: Wool Bouclé - 61% villa, 32% puuvilla, 7% nylon
Moduulit: Open End Left L300 + Armrest Right L401
Mitat: Leveys 308 cm, korkeus 76 cm, syvyys 108 cm
Väri: Natural
Hoito-ohjeet: Muista imuroida kangas säännöllisesti miedolla teholla ja tekstiilisuulakkeella. Imurointi poistaa kankaan pinnasta irtopölyn, mikä pitää kankaan siistinä ja raikkaan. Märät tahrat tulee poistaa välittömästi taputtelemalla varovasti nukkaamattomalla liinalla tai sienellä, joka on väännetty lämpimään veteen (ei pesuaineita). Jos tahra jää, suosittelemme kemiallista kuivapesuainetta. Kokeile aina ensin huomaamattomaan pieneen kohtaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17