Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 710 Laverin pehmusteet

1324,00€ 1067,74€
1324,00€ 1067,74€

Yhteensä:

1324,00€ 1067,74€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Artek

Artek 710 Laveri on hyvä esimerkki Alvar Aallon suunnittelemien L-jalkatuotteiden selkeydestä ja monikäyttöisyydestä. Neljän taivutetun puujalan päällä lepäävän sälerunko pehmustetaan patjalla ja halutessaan kokonaisuuteen saa myös mukavat selkätyynyt. Rento 710 Laveri toimii niin sänkynä kuin sohvanakin. Tilaa pelkkä Laveri tai osta lisähintaan mukaan istuin- ja selkätyynyt vaihdettavilla päällisillä. Päällisiin on saatavilla useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Patjan ja selkätyynyjen materiaali: PU-vaahtomuovia
Kangas: Esimerkkihinta laskettu Kajo-kankaalla
Mitat: Patja 200x90x12, selkätyynyt 100x23x7/23 2 kpl
Lisätietoa: Tuotteeseen on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja.


Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17