Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 710 Laveri

930,00€ 750,00€
930,00€ 750,00€

Yhteensä:

930,00€ 750,00€

Varastossa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Artek

Artek 710 Laveri on hyvä esimerkki Alvar Aallon suunnittelemien L-jalkatuotteiden selkeydestä ja monikäyttöisyydestä. Neljän taivutetun puujalan päällä lepäävän sälerunko pehmustetaan patjalla ja halutessaan kokonaisuuteen saa myös mukavat selkätyynyt. Rento 710 Laveri toimii niin sänkynä kuin sohvanakin. Tilaa pelkkä Laveri tai osta lisähintaan mukaan istuin- ja selkätyynyt vaihdettavilla päällisillä. Päällisiin on saatavilla useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Materiaali: Jalat ja runko massiivikoivua
Patjan ja selkätyynyjen materiaali: PU-vaahtomuovia
Kangas: Hallingdal 65 / 110, vaaleanharmaa
Mitat: Leveys 203 cm, korkeus 35 cm, syvyys 92 cm
Väri: Koivu
Lisätietoa: Tuotteeseen on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17