Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Napoleon 149cm sohva

2188,00€ 1764,52€
2188,00€ 1764,52€

Yhteensä:

2188,00€ 1764,52€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anki Gneib

Valmistaja: Adea

Adea Napoleon leikkii muodoilla ja terävillä silueteilla. Napoleon-sarja on suunniteltu aulatiloihin, mutta kompaktin kokonsa ansiosta se soveltuu myös koteihin. Suunnittelija Anki Gneib kertoo suunnittelun lähtökohtana olleen ajattoman huonekalusarjan luominen. Pyöreät muodot saivat innoituksensa matemaattisesta kaavasta, joka tunnetaan myös kaksikolkkakäyränä.

Mitat: Leveys 149 cm, syvyys 75 cm, korkeus 78 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 53 cm
Kangas: Adea Linen 18
Lisätietoa: Irrotettava kangasverhoilu

Hinta 5-hintaryhmän Adea linen-kankaalla. Saatavilla usealla eri kangas- ja nahkaverhoilulla sekä 228 cm leveänä. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17