Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Domino 288cm sohva

9117,00€ 7352,42€
9117,00€ 7352,42€

Yhteensä:

9117,00€ 7352,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Damian Williamson.

Valmistaja: Adea

Adea Domino sohvan rungon pehmustetut käsi- ja selkänojat antavat sohvalle omaleimaisen ilmeen. Eripaksuiset pehmusteet sekä höyhentäytteisillä taskuilla päällystetty istuinosa takaavat
parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Sohvaa on saatavilla useassa eri mitassa niin suorana kuin divaanina. Sohvassa on lisäksi irrotettavat kangasverhoilut, mikä lisää laadukkaan sohvan käyttöikää. Tämä malli koostuu M175 ja H113 moduuleista.

Materiaali: Runko koivuvaneria ja massiivipuuta, no-zag jouset. Istuintyynyssä vaahtomuoviydin, pintapehmusteena höyhentäyte. Ensimmäisissä selkätyynyissä hyöhentäyte, toisissa vaahtomuovi.
Mitat: Leveys 288 cm, syvyys 95/165 cm, korkeus 79 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Kangas: Baltimore 04
Lisätietoa: Koska istuintyynyissä on höyheniä, pitää tyynyjä pöyhiä aika ajoin. Irrotettava kangasverhoilu.

Hinta 4-hintaryhmän Baltimore-kankaalla. Sohvaa on saatavilla myös useilla eri verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17