Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Como 279cm sohva

6457,00€ 5207,26€
6457,00€ 5207,26€

Yhteensä:

6457,00€ 5207,26€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mattias Stenberg

Valmistaja: Adea

Adea Como sohvan on suunnitellut Mattias Stenberg. Como on saanut inspiraationsa italialaisesta sanasta "sprezzatura", joka tarkoittaa huoletonta ja tyyliikästä yrittämättä liikaa. Muhkea ja lämmin Como kutsuu loikoilemaan syliinsä katsomaan lempisarjaasi tai lukemaan lempikirjaasi. Comosta saat rakennettua eri moduuleilla oman kokoisen sohvan.

Materiaali: Pehmusteena muotoonvalettu kylmävaahtomuovi, selkätyynyissä höyhen/vanutäyte.
Mitat: Leveys 279 cm, syvyys 92 cm, korkeus 79 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Kangas: Orsetto 0012
Lisätietoa: Kuvista poiketen jokainen moduuli sisältää 63x37 cm kokoisen selkätyynyn. Kiinteä kangasverhoilu.

Sohvaa on saatavilla myös useilla eri verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17