Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bonnet 186cm sohva

5174,00€ 4172,58€
5174,00€ 4172,58€

Yhteensä:

5174,00€ 4172,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bonnet 186 on siro sohva joka osa Bonnet-tuoteperhettä. Tuoteperhe alkoi Club-tuolista, jonka kaareva, pehmeä muoto on ideaali niin mukavuuden kannalta kuin myös tilan osana. Irtotyynyjen rento pehmeys luo kontrastia selkänojan ja istuimen täsmällisille muodoille.
Bonnet sohvaa on ainoastaan saatavissa koossa 186 cm. Sohvassa on lisäksi irrotettavat kangasverhoilut, mikä lisää laadukkaan sohvan käyttöikää.

Materiaali: Pehmusteena muotoonvalettu kylmävaahtomuovi. Selkätyynypehmusteena höyheniä.
Mitat: Leveys 186 cm, syvyys 82 cm, korkeus 85 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Keltainen
Kangas: Kvadrat Coda 410
Lisätietoa: Irrotettava kangasverhoilu. Saatavilla myös SKID-jalalla.

Sohvaa on saatavilla myös useilla eri verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17