Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bon Daybed kangas-/nahkaverhoilu

2465,00€ 1987,90€
2465,00€ 1987,90€

Yhteensä:

2465,00€ 1987,90€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bon Daybed on linjakkaan rytmikäs kokonaisuus, joka tuo kotiin ylellistä tunnelmaa. Metallisen rungon päällä lepää houkutteleva kaksiosainen istuinosa, sekä kaunis lieriön mallinen, daybedin levyinen niskatyyny. Bon Daybediin voit valita mieluisesi irrotettavan kangasverhoilun, kiinteän nahkaverhoilun tai näiden kahden yhdistelmän. Niskatyyny ja istuinosan pienempi tyyny verhoillaan samalla materiaalilla.

Mitat: Leveys 195 cm, syvyys 74 cm, korkeus 39 cm
Kangas: Dumet 025
Nahkavaihtoehdot: Arctic 80, Musta Master 53, Konjakinruskea

Hinta Dumet 025 -kankaan ja Arctic 80 tai Master 53 -nahan yhdistelmällä.

Tuote tilattavissa useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla.
Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista verhoiluvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17