Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bon 232cm sohva

3769,00€ 3039,52€
3769,00€ 3039,52€

Yhteensä:

3769,00€ 3039,52€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bon sohvassa tiukkalinjainen keveä jalkarakenne yhdistyy pehmeisiin muotoihin. Hauska kontrasti ohuiden jalkojen ja muhkeiden käsinojien välillä kiinnittää katseen tyylikkääseen Bon-sohvaan. Sohvassa on irrotettava kangasverhoilu, joka tekee puhdistamisesta helppoa ja lisää sohvan käyttöikää. Kangas: Taigal 22 tai Toscana 14 Jalat: Bon metallijalka, musta Mitat: Leveys 232 cm, syvyys 96 cm, korkeus 75 cm Istuinkorkeus: 44 cm Istuinsyvyys: 64 cm Lisätietoa: Irrotettava kangasverhoilu Hinta 4-hintaryhmän kankailla. Saatavilla usealla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17