Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Baron 237cm sohva nahkaverhoilulla

9948,00€ 8022,58€
9948,00€ 8022,58€

Yhteensä:

9948,00€ 8022,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Baron sohvan on suunnitellut Mats Broberg ja Johan Ridderstråle. Suunnittelijakaksikko työsti Baron-mallista täydellisen nahkasohvan, jossa rungon tiukka olemus yhdistyy sisäosan pehmeyteen ja mukavuuteen. Nahka materiaalina sekä ohjasi että inspiroi sohvan suunnitteluprosessia. Baron sohvan yhtenäistä muotoa korostavat suuret, saumattomat tyynyt, joiden muhkeus suorastaan houkuttelee istumaan. Sohvassa on kiinteä verhoilu.

Materiaali: Istuin ja selkätyynyissä viskoelastinen vaahtomuoviydin, pintapehmusteena höyhentäyte
Mitat: Leveys 237 cm, syvyys 103 cm, korkeus 80 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 63 cm
Jalkojen korkeus: 19.5 cm
Väri: Konjakki, mustat jalat
Nahka: Master 53, Konjakki

Hinta 8-hintaryhmän Masters-nahalla. Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla. Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista verhoiluvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17