website

-15%

Adea Band moduulisohva

Kangas: Bohemian 70 - Vaaleanharmaa
Jalan tyyppi: Band ovaali jalka musta

5292,10€
Toimitusaika:
4-5 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 6.226,00 €
Materiaali: Istuintyynyssä vaahtomuoviydin, pintapehmusteena ja selkätyynyissä vaahtomuovirouhe / höyhen -sekoitus
Osien mitat:
K170: 170 x 95 cm
K170S: 170 x 120 cm
Esillä olevat kangasvaihtoehdot: DAS 02 / Beige DAS 07 / Tummanharmaa DAS 55 / Musta Bohemian 70 / Vaaleanharmaa
Jalkavaihtoehdot: Band perinteinen jalka, korkeus 17.5 cm Band ovaali jalka, korkeus 17.5 cm, musta Kangasvaihtoehdot 1-hintaryhmän Das ja 4-hintaryhmän Bohemian.

Adea - Kotimaista käsityötä

Kotimainen Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. 

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon. Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Petra Lassenius

Samankaltaisia tuotteita

Search