Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

WOUD Arc sivupöytä musta

559,00€ 450,81€
559,00€ 450,81€

Yhteensä:

559,00€ 450,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Julie Begtrup ja Ditte Vad

Valmistaja: WOUD

WOUD Arc pöytä kutsuu käyttäjää hyödyntämään sen yksinkertaisia, mutta kauniita toimintoja. Voit kätevästi kääntää ylemmän pöytätason auki ja antaa suosikkiesineidesi näkyä tai sulkea kannen piilottaaksesi sotkun. Kääntämällä vain puolta pyöreästä kannesta, on pöydän ilme on aina muutettavissa. Pöydän kolmiosainen rakenne lisää leikkisän ja kevyen kosketuksen muutoin niin geometriseen muotoon.

Tanskalaiset suunnittelijat Julie Begtrup ja Ditte Vad havaitsivat, että heillä oli sama esteettinen mielikuva ja näkemys materiaaleista. Suunnittelussaan he pyrkivät luomaan rehellisiä ja toimivia malleja, jotka mahdollistavat dynaamisen vuorovaikutuksen suunnittelun ja sen käyttäjän välillä.

Materiaali: Saarniviilu, nanolaminaatti
Mitat: Halkaisija 42 cm, korkeus 45 cm
Paino: 3.7 kg
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

WOUD on tanskalainen tuotemerkki, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia sisustustuotteita. Jokainen tuote on huolella valittu vastaamaan ja vahvistamaan WOUD:in visiota sekä luomaan ajatonta muotoilua, jossa jokaisella tuotteella on oma tarkoitus ja tehtävä. Innovatiiviset, skandinaaviseen tyyliin sopivat tuotteet ovat samalla persoonallisia ja hauskoja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17