Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Twiggy pöytä 44x88 cm tammi

928,00€ 748,39€
928,00€ 748,39€

Yhteensä:

928,00€ 748,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilkka Suppanen, Raffaella Mangiarotti

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotesin Twiggy pöytä on Ilkka Suppasen ja Raffaella Mangiarotin yhteistyönä syntynyt viehättävän erilainen pikkupöytä. Twiggyn sympaattinen muoto leikittelee pyöreiden puuosien kauniilla asetelmalla joka näkyy ilmavan lasitason läpi -yhdistelmä on samaan aikaan sekä rento että tyylikäs. Twiggy sopii mainiosti esimerkiksi yöpöydäksi sängyn viereen, sivupöydäksi tai sohvan yhteyteen. Materiaaleiltaan hiljainen ja muodoltaan yksilöllinen Twiggy on ajaton katseenvangitsija.


Materiaali: Tammi, lasi
Mitat: Leveys 88 cm, pituus 44 cm, korkeus 45.5 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17