Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Noguchi sohvapöytä musta

2680,00€ 2161,29€
2680,00€ 2161,29€

Yhteensä:

2680,00€ 2161,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Isamu Noguchi

Valmistaja: Vitra

Vitra Noguchi sohvapöytä on vuonna 1944 suunniteltu ajaton klassikko, jonka tunnistettava ulkomuoto rakentuu kahdesta puuelementistä sekä paksusta pyöreäkulmaisesta lasikannesta. Innovatiivisesta ja tunnistettavasta muotoilustaan tunnettu sohvapöytä tuo tilaan arvokkaan ja inspiroivan kiintopisteen. Sopivaan kulmaan asetetut jalat tarjoavat ilmavuudestaan huolimatta vankan rungon paksulle lasikannelle. Vitra Noguchi pöytää on saatavilla lisäksi vaahterasta tai pähkinäpuusta valmistetulla rungolla.

Ikonisen sohvapöydän on suunnitellut japanilaisamerikkalainen Isamu Noguchi, joka on tunnettu veistoksistaan ja huonekaluistaan. Noguchi sohvapöytä lanseerattiin Yhdysvalloissa 1940-luvun lopulla, kun huonekaluvalmistaja Herman Miller pyysi Isamu Noguchia suunnittelemaan pöydän omaan mallistoonsa. Euroopassa klassikkosohvapöytää valmistaa sveitsiläinen Vitra.

Materiaali: Lakattu saarni, lasi
Mitat: Leveys 128 cm, syvyys 93 cm, korkeus 40 cm
Kannen paksuus: 1,9 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17